Ma deuxième semaine au camping Le Ranc Davaine!
Door: Bianca Schilder
Blijf op de hoogte en volg Bianca
08 Juni 2004 | Frankrijk, Saint-Alban-Auriolles
Ik zit ondertussen alweer 3 weken op de camping en het gaat elke dag steeds beter!
Hieronder lezen jullie wat ik de 2e week op de camping heb meegemaakt!
LUNDI, LE 24 MAI
Ik hoopte dat ik vannacht oged kon slapen maar niets was minder waar! Mijn buurman had de hele nacht zijn muziek aanstaan en in de kamer tegenover mij stond ook muziek aan en luid gepraat de hele tijd dus weer slecht geslapen! Ik ging dus weer mijn kamer uit om er wat van te zeggen maar dat had helaas weinig zin want de muziek stond de hele nacht aan! Ik heb er gelijk want van gezegt vanmorgen want dit is gewoon vreselijk irritant!
Heb vandaag weer veel verschillende dingen gedaan op de receptie zoals onder andere
- gekopieerd
- brochure aanvragen verwerkt en verstuurd
- het annimatieprogramma op de computer
uitgewerkt.
- Mailtjes beantwoord, mocht gelijk ook even
mijn mailbox checken!!
- Mensen op de camping bezoeken om te kijken
of alles in orde was.
De tijd ging gelukkig erg snel vandaag omdat het zo afwisselend was, ik was echt erg moe dus was blij dat de dag snel voorbij was. S avonds even gezellig met wat jongens van de bar naar een belgisch cafetje geweest in grospieres, was erg gezellig!
MARDI,LE 25 MAI
Vannacht heb ik weer goed kunnen slapen, Ik was vandaag vrij dus heb eerst lekker gedouched en stokbrood gegeten in het zonnetje! Daarna lekker naar het zwembad geweest en heb daar even een kaartje voor renee geschreven want die is donderdag jarig! De mieren zijn nog steeds van de partij dus ik moet echt mierenlokdoosjes gaan kopen voordat het een probleem wordt en ze overal zitten! Ben s middags met kim naar Ruoms gefiets om even gezellig te gaan shoppen, daarna ook nog even naar de bibliotheek geweest om te internetten.
En toen moesten we terug om 22:00 uur in het donker en dat was niet zo fijn want er waren geen lantaarnpalen langs de weg dus het was pikdonker! Toen we op de camping aankwamen zagen we dat de brandweermannen aan het midgetgolven waren, was erg lachwekkend om te zien. Daarna zijn we lekker gaan slapen, dit keer zonder herrie.....
Behalve kwakende kikkers dan!
MERCREDI, LE 26 MAI
Alweer een week aan het werk op de camping! Ik heb lekker geslapen vannacht. Er was een hoop werk te doen op de receptie voor aankomend weekend. De hele camping is volgeboekt! Kun je nagaan hoeveel mensen er dan zijn, maargoed hoe meer mensen hoe gezelliger de sfeer is op de camping!
Moest vandaag pakketjes maken voor aankomend weekend. Een tas met daarin het annimatieprogramma, de openingstijden, een schoonmaaksetje voor de stacaravans, zwembadbandjes enz. Ook moesten er kaartjes geschreven worden voor aankomend weekend met daarop de namen van de mensen die arriveren. Verder mensen geholpen aan de bali. Voelde me smiddags niet zo lekker, erg moe en hoofdpijn, weet niet waaraan het lag. Ben lekker op tijd naar bed gegaan!
En steeds als ik dan weer in bed lig en naar het plafon kijk zie ik die mieren... shit weer vergeten! Maargoed morgen gaat er iemand van de bar naar de suppermarkt en kan ik meerijden!
JEUDI, LE 27 MAI
Ik heb goed geslapen en voel me al een stuk beter vandaag! Ik heb vandaag gewerkt op de receptie en in het Espace Form. Lekker afwisselend. Veel caravans gecheckt vandaag dan moet je met zo racekarretje erheen rijden echt supper leuk! Ik natuurlijk even een extra rondje om maken want kon er geen genoeg van krijgen! Veel nederlanders aan de bali gehad vandaag die erg blij waren dat er iemand op de receptie aanwezig was die nederlands sprak. S avonds ging ik samen met kim en nog 2 mensen van de bar naar CANOE, een discotheek in Vogue. Echt super klein maar wel heel erg gezellig! Toen we daar aankwamen zagen we dag de brandweermannen er ook waren we hebben echt een super leuke avond gehad, Lekker gedanst met die jongens!:-) er was echt goeie muziek. Die jongens van de bar gingen al vroeg weer naar huis dus gingen we terug met de brandweerauto mee. Kim en ik kregen een lachbui en begonnen het geluid van een sirene te roepen en voor dat we het wisten stond die ook daadwerkelijk aan samen met de zwaailichten! We hebben echt zo gelachen, zo'n leuke avond maak ik vast nooit meer mee!!!
VENDREDI, LE 28 MAI
Gelukkig maar dat ik vrij was vandaag! Het was naleijk behoorlijk laat geworden vannacht! Kim en Ashley waren onder de middag ook vrij dus gingen we mooi even bij het meer liggen§ ben ook nog even naar de supermarkt gegaan, mocht meerijden met een jongen van de bar. Heb eindelijk mierenlokdoosjes! Verder heb ik niet zoveel boeiends gedaan , lekker in de zon gelegen, relaxen en de was gedaan want dat moet ook af en toe gebeuren. Ben lekker optijd naar bed gegaan want ik was behoorlijk moe en moest morgen weer werken.
SAMEDI, LE 29 MAI
Aankomende dagen worden super relaxed!
Mijn werktijden zijn:
11:00 - 13:00 Espace Form
17:00 - 18:30 Espace Form
18:30 - 19:30 schoonmaken en eten
19:00 - 21:00 Espace Form
Dinsdag en woendag ben ik lekker vrij dus het begint echt een beetje op vakantie te lijken! De dagen die daarop volgen moet ik daarintegen wel weer heel erg hard werken van 08:00 to 18:00 of tot 19:00 maargoed daar denk ik nog even niet aan, eerst even een paar dagen genieten! Tijdens het werk kon ik kaartjes schrijven en lezen, muziek luisteren en na 1 en een half uur steeds ff schoonmaken. Relaxed werk dus! S avonds zouden we naar de TITANIC gaan een discotheek maar dat ging helaas niet door. Dus dat werd in de bar zitten en daarna naar bed.
DIMANCHE, LE 30 MAI
Ik had geen moeite met opstaan want ik voelde me heerlijk uitgerust, lig s middags steeds van 2 tot half 5 in de zon op het zwembad of bij het meer, echt super! Vandaag wat zeurderige mensen aan de bali gehad in het espace form. Een vrouw had anderhalf uur gebruik gemaakt van de sauna, jacuzzi, stoombad en de fitnesruimte maar de loopband deed het niet dus mevrouw wou haar geld terug. Dat ging natuurlijk niet dus ik in het Frans uitleggen dat dat niet ging enzo, was best wel lastig maargoed is uiteindelijk gelukt. Verder nog wat vervelende mensen die klaagden over dat het er te druk was enzo enz enz. Maargoed alles is goed opgelost. S avonds heeft kim haar ouders aan me voorgesteld en daar hebben we even gezellig gezeten, ook nog even in de disco gekeken maar dat was niet veel soeps vandaag!
Nou dit was het dan weer voor vandaag,
Ik hou jullie op de hoogte en mijn belevenissen van de 3e week zet ik ook gauw op mijn site!
Gros Bissous!!!
Bianca
09 Juni 2004 - 12:29
Rob:
Zo... Werk jij ook nog???
Wat een tijden heb jij zeg. Ik werk van 09.00 u. tot en met 17.00 u.Daarnamoet de kas nog afgesloten en afgestort enzo. Ben dan meestal tegen zessen klaar. Maar goed... verschil moet er wezen he. Ik ben morgen lekker vrij, ga ik es ff flink in de zon liggen.
Veel succes en plezier en je hoort nog wel van me.
Groetjes. -
09 Juni 2004 - 18:56
Daphne:
hoi meis,
goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt. Zo dus jij gaat ff lekkere gozer versieren tijdens je stage? beetje flirten he tijdens je stage?? hihi leuk man!! ik heb het redelijk naar mn zin. Is ff afzien in het begin maar ik sla me er wel doorheen. Stiekumpjes ben ik best een beetje jaloers op je hoor. Lekker weer leuk werk, gezellige mensen maarja.. ik gun het je! Geniet er maar van meis. 5 maanden zijn zo om als je het naar je zin hebt. Succes!! kus daphne -
15 Juni 2004 - 13:15
Babs Van Kuijk:
Hoi Bianca,
Zo te lezen heb je het aardig naar je zin. Ik ben blij dat je slaapproblemen tot het verleden behoren. Zijn er verder nog dingen die je aan mij kwijt wilt. Ik hhor wel van je
Hartelijke groeten Babs van Kuijk