A Dream Come True... KLM Cityhopper!!
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg Bianca
04 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
Na anderhalf jaar :shock: werd het wel weer eens tijd voor een nieuw bericht ;)
Na mijn stage van 5 maanden in Frankrijk en ruim 2 jaar werkervaring op een reisbureau wordt het nu tijd voor een nieuwe uitdaging! :-p
Stewardess bij KLM Cityhopper!
Na 2 sollicitatie gesprekken waarvan de eerste grotendeels in het engels ben ik aangenomen en begin ik 1 maart met de cursus.
De cursus duurt 4 weken en na het behalen van de cursus krijg ik mijn Wing en ben ik officieel ''Cabin Attendent II'' oftewel Stewardess !!!
Met veel plezier zal ik terug denken aan de tijd dat ik gewerkt heb bij Arke in Beverwijk! Thanks voor de Smiles ;-)
Gran Canaria was een super vakantie!
See the pictures ;-p
Ik heb super veel zin in m'n nieuwe uitdaging bij KLC en zal jullie via deze site op de hoogte houden van al mijn belevenissen en avonturen!
Liefs en een dikke kus Bianca
05 Februari 2007 - 15:54
Heleen:
Heej bianca,
klinkt allemaal positief! Hierbij ook vast veel plezier & succes met alle plannen!
Ik kan helaas niet aanwezig zijn op je verjaardag, maar er is een kaartje onderweg! ;)
xx -
05 Februari 2007 - 19:14
Susan :
Hey meisie,
Echt top dat je ons op deze manier op de hoogte houd van je belevenissen bij de KLM. Ik ben heel erg benieuwd, wie weet sla je een lekkere piloot aan de haak en zien we je nooit meer terug.
We zullen je zeker sommige weekenden missen met stappen.
Maar dit is echt een uitdaging, deze kans krijg je nooit meer.
Ik wens je heel veel plezier en succes in de lucht.
Je wing ga je zeker halen, ik ga voor je duimen.
Dikke kus susan. -
05 Februari 2007 - 19:16
Susan:
ps, wil je die fotos van het etentje bij tabasco via de mail naar mn toesturen, thanx kus suus -
14 Februari 2017 - 15:25
Floortje:
Hallo Bianca,
Geen idee of je dit nog leest, je laatste bericht is van 2007 maar ik waag het erop.
Zelf ben ik aan het voorbereiden voor een sollicitatie bij KLM en ik vraag me af hoe het jou is verlopen.
Zou je jouw ervaringen willen delen? Ik begrijp wel dat het niet simpel is om ertussen te komen dus werk aan een goede voorbereiding om mijn droom waar te maken.
Groetjes van Floor