Je suis arrivée en hollande!!! - Reisverslag uit Saint-Alban-Auriolles, Frankrijk van Bianca - WaarBenJij.nu Je suis arrivée en hollande!!! - Reisverslag uit Saint-Alban-Auriolles, Frankrijk van Bianca - WaarBenJij.nu

Je suis arrivée en hollande!!!

Door: Bianca Schilder

Blijf op de hoogte en volg Bianca

28 September 2004 | Frankrijk, Saint-Alban-Auriolles

Salut a tous!!!

Ik ben weer in Nederland!
Gister avond om 10:50 kwamen we thuis,
met een geweldig ontvangst!
Het hele huis zat vol, spandoeken in de tuin,
echt super!:-) Dat is nog eens leuk thuiskomen na 5 maanden!

En nu is het echt voorbij, ik kan het nauwelijks bevatten. Ik heb wel weer heerlijk geslapen in mijn eigen bedje!Vanmorgen werd ik wakker en had echt zoiets van waar ben ik??? Ach ja, alles went weer maar ik mis nu al het zonnetje vroeg in de morgen en die heerlijke temperatuur!

Ik wil iedereen bedanken voor de kaartjes, leuke brieven en mailtjes.
mijn Oom,tante,neef en nichtje die van de zomer zijn langsgekomen, en natuurlijk mijn ouders die me gebracht en gehaald hebben!

Ook de mensen die er gister waren om me te ontvangen bedankt, echt heel erg leuk!

En de mensen op de camping die mijn stage hebben begeleid!

Mijn stageverslag in het Frans is af en ik heb mijn stage afgesloten met een 8!!! en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee!

Nu het oude leventje weer oppakken, lekker stappen en andere leuke dingen doen!
Volgende week het feest van mijn ouders want die waren in augustus 25 jaar getrouwd dus genoeg leuke dingen om weer naar uit te kijken!

En vervolgens gaat in november mijn tweede stage beginnen!

Ik kan terugkijken op 5 hele mooie en leerzame maanden in Frankrijk.
Een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten en waar ik mijn hele leven lang met veel plezier op terug kan kijken!

A bientot!

Bisous moi

P.S. binnenkort komen de foto's!

• 28 September 2004 - 13:12

Nadia:

Hey Bianc,

Toevallig, ik zat net vandaag aan je te denken...'zal ze al thuis zijn?' Dat moet een heel vreemd gevoel zijn, niet waar? Ik denk dat ik straks hetzelfde ga missen als jij, dat weet ik wel zeker. Heerlijk om zo van die zon verzekerd te zijn! Ik moet vandaag en morgen nog werken en dan vlieg ik donderdagavond weer terug! Tot snel in Nederland!
    Veel liefs mij

• 28 September 2004 - 13:44

Sabine:

Wat cool dat je weer thuis bent!! Ik moet nog 9 dagen. Ik spreek je gauw meissie! We gaan heeeel gauw wat afspreken!

Dikke kus Sabine

• 28 September 2004 - 17:03

*;~Heleen~;*:

Toppie meis,

dat je het zo naart je zin hebt gehad zover van huis!

Heb je ook een goede beoordeling gehad van je stage? Vast wel, anders was je niet zo vrolijk heb ik het idee! En ben je nu ook geneigd om tegen iedreen in het frans te 'brabbelen' of kan je het allemaal vrij goed aan in het Nederlands? Het zal wel wennen zijn denk ik. Je bent gewoon bijna een half jaar van huis weggeweest, dat is echt een onwijze lange tijd! Nou, ik spreek je waarschijnlijk snel weer. Ik wens je in ieder geval een hele leuke tijd thuis, voordat je nieuwe stage alweer begint!

Ik moet in ieder geval nog 6 dagen, dus dat schiet ook al op, en dan 16 oktober saampies met Erik naar Thailand! Dan mag ik naar het 'buitenland'...hahah.

Veel liefs en xxjes van Heleen.

• 29 September 2004 - 10:09

Ha die Bianca,

Ik dacht vanmorgen al, die ligt nu vast nog flink uit te slapen in haar eigen bed. Lekker weer thuis denk? Mooi weer je eigen douche, spulletjes, vrienden enz.
    Dat staat mij over 3 weken weer te wachten. Heb er nu ik jouw verhaal lees al zin in. Al zal bij mij de huiskamer niet volzitten hoor, ik ben begin augustus natuurlijk nog 3 daagjes in Nederland geweest.
    Maar is wel weer leuk om iedereen te zien en te spreken. Ik zelf moet heb nog 15 werkdagen. Dat is vet weinig als je gaat kijken naar het aantal dat je er gehad hebt. 22 weken keer 5 is 110 werkdagen. Daar zijn die 15 echt niks bij.

Maar goed, ik ga weer verder met me werk, ik spreek je weer en als ik weer in Nederland ben moeten we maar weer eens bijpraten.

Groetjes daarzo.

Doei doei

Nou geniet lekker van je vertrouwde omgeving weer

• 29 September 2004 - 13:56

Rob:

Is iets niet helemaal goed gegaan met me reactie volgens mij. Staat een beetje in verkeerder volgorde, maar je komt er wel uit denk ik he.

Doei doei

• 29 September 2004 - 15:50

Stephanie:

Hoi Bianc, welkom thuis.
    Ik hoop dat je het oude leventje snel weer kan oppakken maar dat moet wel lukken denk ik.Echt fijn dat je het zo naar je zin heb gehad. Je heb er echt een gigantische ervaring bij, ben stiekem wel een beetje jaloers.Maar ik spreek je snel weer en ik kan je ook eindelijk weer zien!!!-xxx- stef

• 29 September 2004 - 19:57

Laurie:

Coucou Bianca,
    je suis contente que tu sois rentrée chez toi.
    Je te fais de gros bisous et rendez-vous sur msn.

• 08 Oktober 2004 - 11:34

Ha die Bianca,

Ben je weer een beetje geacclimatieseerd daar in Nederland. Aan het weer zal moelijk te wennen zijn weer denk ik, maar ook dat komt wel.

Ik heb hier nog maar 2 weekjes te gaan en dan zit het er voor mij ook op hierzo. Vandaag krijg ik me eindbeoordeling dus ik ben benieuwd. Zal wel goed zijn gok ik want ik heb tot nu toe niks negatiefs gehoord. We wachten het af.

Goed, als ik weer in Nederland ben moeten we maar weer eens ff bijpraten en natuurlijk foto's kijken. Ik spreek je binnenkort weer.
    De groetjes daarzo en succes nog met je stage-verslag (als die niet al af is).

Doei doei.

• 21 Oktober 2004 - 07:24

bedankt voor je reactie.
    Dat is inderdaad niet zo ver bij mij vandaan, alleen wel een kilometer of 35, 40. Jammer dat je geen tijd meer over had joh, had gezellig geweest.
    Ben nu bezig met me laatste twee werkdaagjes, morgen komen mijn ouders en overmorgen ga ik weer richting Nederland. Ik heb er wel weer zin in hoor om iedereen weer te zien en spreken enzo. Zal alleen wel weer wennen zijn na zo'n lange tijd in het buitenland. We gaan het zien.
    Gaaf dat je moet bemiddelen voor die kennis. Spreekt hij zelf geen Frans dan? Dat is dan lekker om een camping te beginnen in een Frans-sprekende omgeving. Wel gaaf.

Goed, ik spreek je weer, de groetjes daar en we spreken wat af als ik weer in Nederland ben.

Doei doei.

• 08 December 2004 - 10:05

Myrthe:

ik weet niet of je dit nog eens in kijkt, maar dan maar nia deze weg. Vind het knap dat je je zo goed staande heb gehouden. Ik vond 2 maanden al goed, laat staan de 5 maanden die jij volbracht hebt. Wil je wat van je laten horen. Vind het leuk je laatte belevenissen te horen.
    Liefs van myrthe
    Myrthezuid@hotmail.com/m.j.w.zuidinga@st.hanze.nl
    Gros bisous de moi!

• 15 Maart 2005 - 13:40

Marianne:

Waar zijn die foto's nu!!!!

Bianca

Welkom op biancaontour.waarbenjij.nu ! Na een 4 jaar durende opleiding MTRO te hebben gevolgt inclusief 5 maanden stage in Frankrijk en ruim 2 jaar werkervaring op een reisbureau is het tijd voor een nieuwe uitdaging.. Ik ga werken als Stewardess bij KLM Cityhopper! Een baan met veel afwisseling, onregelmatige werktijden en korte bezoekjes aan verschillende steden in Europa. Een 5 jarig contract met doorgroeimogelijkheden naar de KLM om vervolgens internationaal te gaan vliegen. Het doel is dan ook om beetje bij beetje meer van de wereld te zien! Via deze site wil ik jullie op de hoogte houden van al mijn belevenissen en avonturen! Liefs en een dikke kus Bianca