NOODWEER !!!
Door: Bianca Schilder
Blijf op de hoogte en volg Bianca
25 Augustus 2004 | Frankrijk, Saint-Alban-Auriolles
Ik wil hierbij even laten weten dat alles goed gaat. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord is het noodweer geweest vorige week in de Ardèche!
Tenten zijn ondergelopen, campings zijn ontruimd ( nog geen 5 minuten hier vandaan ), er worden mensen vermist, er zijn zelfs een paar doden gevonden, echt een groot drama, vreselijk! De rivier de Ardèche is wel 8 meter gestegen! Kan je nagaan in de tijd van een paar uur!
Onze camping heeft het gelukkig heel erg getroffen. Er zijn wel tenten onder gelopen en er was veel paniek maar al met al is het hier op ranc davaine nog meegevallen!
Vorige week hebben we flink wat regen en onweersbuien gehad maar gelukkig klaarde het vandaag weer op! De zon doet wonderen met je! Ik wordt er echt vrolijk van want 2 weken lang dat rotweer en steeds de electriciteit die uitvalt is ook niet echt om blij van te worden.
Nog 4 en halve week en dan is het voorbij,
de tijd gaat echt zo onwijs snel! Ik verlang wel weer naar huis maar denk dat ik dit leventje hier wel ga missen! Ik ga nog even lekker genieten, jullie allemaal succes nog met school (die waarschijnlijk deze week weer begint), stages, werk en voor jullie het weten ben ik weer in Nederland!
P.S.
Bedankt voor de leuke kaartjes en brieven! Doet me echt goed, vooral omdat ik zo weinig op internet kan!
Hebben jullie nog een goede terugreis gehad?? (de 2 families die vd week zijn vertrokken??) Ik hoor het wel!
Gros Bisous
Bianca
veel liefs
Bedankt nog voor de kaartjes en de brieven!
25 Augustus 2004 - 18:37
Daphne:
jaja ik zit net op de helft moet nog 8 weken stage lopen. Echt drama hier bij aviapartner. Ik heb het echt niet naar mijn zin. WEgens fusie met klm en air france is air france weggegaan en waren de stagiaires teveel hier. nu duw ik alleen maar rolstoelen en begeleid ik kinderen. Echt superjammer allemaal. Maarja de tijd gaat gelukkig wel snel. En dat lees ik de mailtjes van jou en rob en dan denk ik: was ik ook maar in het buitenland stage gaan lopen. Ik baal echt dat ik het niet naar mijn zin heb. Heb al meerdere malen traantjes laten vallen. De stage heeft niets met de opleiding te maken en daar baal ik zo van.
Ik ben blij dat jij het wel zo naar je zin hebt. Echt super!!
WAt erg joh van dat rotweer. Ben blij dat het met jou wel goed gaat. Ik spreek je snel weer want zit nu op mn werk en moet weer stoppen helaas. NOu bianc. geniet!!!
dikke kus daphne -
25 Augustus 2004 - 19:11
Rob:
Hé Bianca !!!
Daar ben je lekke mee met dat noodweer. Hier is het ook erg geweest maar dat was niet meer dat een paar omgewaaide en overgelopen tenten en auto's met deuken door vallende takken. Gelukkig ga jij nog lekker en heb je het nog prima naar je zin. Ik hoop dat mijn fax goed bij je is aangekomen want ik wel weer eens weten hoe het met je ging.
Je Frans zal wel lekker gaan nu denk ik maar dat merken we natuurlijk pas als we weer op school zitten. En dat duurt nog bijna een jaar (als je verder gaat met niveau 4 natuurlijk).
Ik ga hier ook nog steeds lekker al wordt het hier wel steeds rustiger hoor. Af en toe een beetje te rustig vindt ik zelf. Maar goed, daar doe je niets aan. Ik maak me tijd wel vol met andere dingen, me stageverslag bijvoorbeeld, daar heb ik gisteren eindelijk een begin aan kunnen maken.
Als ik zo dat verhaal van Daphne lees en dat van Sandra Stottelaar hoor denk ik dat wij onwijze mazzel hebben en een goede keuze hebben gemaakt qua stageplaats. Ik hou hier een dagboek bij dus als we terug zijn kun je die wel een keer lenen, staan wel grappige dingen in.
Heb jij al een vakantietje gepland na je stage? Ik wel, ik ga een weekje of tien dagen naar Barcelona, een collega opzoeken die daar nu stage loopt in een hotel. ff lekker me gedachten verzetten en fling relaxen, dat heb ik tegen die tijd wel nodig denk ik.
Nou, we moeten nog maar ffies dus ik zou zeggen succes nog die laatste paar weekies en natuurlijk het belangrijkste: heel erg veel plezier. Maak er nog wat van, dat ga ik hier ook zeker doen!
Doei doei. -
26 Augustus 2004 - 19:43
Fam Van Der Pluym:
hoi bianca
we hebben een goede terugreis gehad naar nederland, we willen je nogmaals bedanken voor de goede hulp die jij ons hebt gegeven toen we problemen hadden met onze staanplaats. zonder jou hadden we vast niet veel voor elkaar gekregen bij die stugge fransen.wat ons betreft heb je een goede beoordeling voor je stage wel verdiend. nou meid nog even volhouden daar in la france en de groetjes van de plumkes -
10 September 2004 - 10:18
Dyana:
Hoi Bianca,
Gaat snel nu met de tijd nu, aftellen is begonnen en straks lekker weer naar huis.
Weet je de straat van je vriendin in heemskerk nou al???
(weet je meteen wie ik ben)
Doei groetjes van Dyana -
07 Oktober 2004 - 06:56
*;~Heleen~;*:
Echt afschuwelijk als je in je tentje zit met dat weer! Is alles helemaal goed afgelopen?
Ik vind het wel sneu voor die mensen die vakantie vieren.
Succes nog, liefs en xxjes Heleen.