Alweer twee en halve maand in frankrijk!!!
Door: Bianca Schilder
Blijf op de hoogte en volg Bianca
23 Juli 2004 | Frankrijk, Saint-Alban-Auriolles
Sorry dat het zo lang heeft geduurd voordat dit berichtje op mijn site stond!
Het gebruik van internet wordt steeds moeilijker! Op de camping mag ik het alleen nog maar gebruiken om een enkele keer een mailtje te sturen of te lezen en verder niet want dat wordt te duur voor ze. Verder is de bibliotheek maar 2 avonden per week geopend en dat moet dan maar net uitkomen. Dus erg vervelend. Maargoed ik wou toch even wat van me laten horen dus bij deze:
Alles gaat goed, ik heb het nog steeds onwijs naar mijn zin! Het hoofdseizoen is al zo'n 2 weken begonnen, de Nederlanders stromen binnen en de temperatuur stijgt en stijgt!! Vandaag tot 43 graden! Wel ff te warm hoor, het zwembad leek wel een mierennest! Maargoed veel water drinken en rustig aan doen dat overleef je dat dagen wel!
Rustig aan doen is het tijdens het werken niet bij want er moet evengoed keihard gewerkt worden! Helaas is de airco boven op de receptie stuk dus daar is het bijna niet uit te houden en wie zit daar bijna altijd... bianca omdat ik de mensen mag welkom heten enzo en de andere werknemers zitten vaak beneden waar de airco wel werkt.
Die moet echt snel gemaakt worden voordat ik echt van mijn stoel val!
Ik hou zelf nog wel steeds een dagboek bij op papier en zal daar volgende week als het lukt wat van op internet zetten! Helaas heb ik niet meer de tijd om hele verslagen naar iedereen te mailen, wat ik in het begin wel deed en ook verslagen hier op mijn website te zetten want die tijd is er gewoon niet, zeker niet in het hoogseizoen!
Ik moet helaas weer terug op mijn fietsje naar de camping voordat de regen met bakken uit de lucht komt vallen!! Het is bewolkt en nog steeds 30 graden "kan je nagaan om 21:00 s avonds!!" en het is ook nog steeds erg benauwd dus het zal vast gaan regenen, heerlijk om even af te koelen maar voor die tijd wil ik graag weer op de camping zijn!
Heel erg bedankt nog voor alle leuke reacties! Ik hoop weer van jullie te horen en wens jullie nog een fijne vakantie!
Gros Bisous
Bianca
25 Juli 2004 - 11:07
Nadia:
Coucou Bianca, comment tu vas?? Alors bien comment j'ai lu! C'est dur le travail au camping? Quelles sont les tâches que tu peux faire? C'est vraiment chaud en Ardêche. Ici c'est 30 degrées, c'est un peu plus agréable non (: Alors je te laisse! Je vais t'écrire une lettre aussi! Bisou moi -
28 Juli 2004 - 11:36
Rob:
Hoi hoi.
Nou, ik schrijf gewoon maar ff in het Nederlands hoor. Is inderdaad wel een beetje te warm ja, 43 graden. Hier is het tussen de 30 en 35 graden dus dat is net lekker.
Hier ook een drukte daar wordt je gek van. We hadden zondag echt een klotedag. Nog nooit zo'n verrotte dag gehad. Klachten daar wordt je niet goed van, de helft onterrecht maar de mensen kunnen elkaar zo lekker opstoken he. Ook mensen die op eigen initiatief maar op een andere plaats gingen staan omdat hun eigen plaats niet mooi was. De hele camping ging die dag vol dus die mensen konden aan het eind van de dag alles weer afbreken. En terrecht !!!!!
Nou, ik wens je een heel leuke en gave tijd nog want het vliegt echt om. Ik zit gewoon al over een week op de helft.
Groetjes daarzo en ik spreek je weer es.
Doei doei -
08 Augustus 2004 - 08:15
Nathalie:
ha die bianca,
zo te lezen heb je het lekker druk daar,dat zal zo z'n voor en nadelen hebben. wel rot dat die airco stuk is zeg. hier in ned. is het op dit moment ook goed warm ze spreken hier over een hittegolf. verder gaat alles prima ik zit lekker reizen te verkopen, deze hele week is het alleen best rustig geweest doordat het hier zulk goed weer is, maar over een paar weken hebben we alle wintergidsen binnen dus zal het wel weer storm lopen. ik wens je nog veel plezier daar, geniet er lekker van want de tijd die je daar in frankrijk zit is zo weer voorbij,
groetjes nathalie -
08 Augustus 2004 - 10:40
Patricia:
hej meissie
beetje jammer van die airco, mja, gelukkig heb je het nog steeds naar je zin! tijd gaat snel he! bij mij is het ook leuk! en mega druk! nou nog veel plezier en werkse nog
kusjes patries -
08 Augustus 2004 - 11:25
Nadia:
Hey Bianc,
Kan je me ff het adres van je camping mailen?
X mij